Steun ons en help Nederland vooruit

Bijna 5 jaar woon en studeer ik nu in Eindhoven. Eerst alleen de stad waar ik toevallig studeerde en dus woonde, maar ondertussen een stad waar ik mij thuis voel en waar ik trots op ben. Daar hoort voor mij ook bij dat ik mijn verantwoordelijkheid wil nemen en iets bij wil dragen aan de stad. Dat hoop ik de komende jaren te gaan doen in de gemeenteraad.

Daar wil ik me inzetten voor een stad die duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel heeft staan, een stad waar we niet bang zijn om nieuwe dingen te proberen, maar zeker ook een stad waar mensen zich prettig en veilig voelen.

Wat mij betreft betekent dat dat we als gemeente vooral niet nodeloos in de weg gaan staan bij zaken die vanuit de mensen zelf komen, maar dit soort initiatieven juist stimuleren. Innovatie komt namelijk van de mensen zelf. Dat we zorgen voor een openbare ruimte met veel groen, want dan voelen mensen zich prettiger. Dat we kaders stellen en de lange termijn in de gaten houden, zodat we onze ambities op het gebied van duurzaamheid ook echt gaan halen.

Vanuit mijn studie Sustainable Energy Technology, hier aan de TU/e, neem ik niet alleen mijn kennis mee over duurzaamheid, maar ook een goed beeld van wat er bij studenten speelt. Met studentenzaken zou ik mij dus ook bezig willen houden. Kortom, genoeg te doen en met uw steun zet ik mij daar graag voor in!

Duurzaamheid en milieu, Groen, Water en licht, Ruimtelijke ordening.

Meer van Thomas Reijnaerts