Steun ons en help Nederland vooruit

Contact

Wat zijn de mogelijkheden tot meedoen?

Klik hier voor een routeplanner.

Binnen D66 kun je landelijk actief worden, maar het kan ook lokaal. Als lokale afdeling draaien we op vrijwilligers die hun tijd aan de Eindhovense politiek doneren. Je kunt actief worden op een manier die jou aanspreekt. Ben je meer van het organiseren? Dat kan in de campagne-commissie. Of wil je graag aansluiten bij een feministische groep? Dan is er Wine & Politics. Ben je toch meer van de inhoud? Dan kun je wellicht bij de fractie terecht, de programma-commissie of bij een inhoudelijke werkgroep.

Onderstaand een overzicht van de mogelijkheden om actief te worden bij D66 Eindhoven. Neem gerust een keer vrijblijvend contact op via onderstaande contactgegevens voor meer informatie.

Vacatures

Klik hier voor een overzicht aan actuele vacatures binnen de afdeling Eindhoven.

Fractie

Geïnteresseerd in politiek inhoudelijke vraagstukken in Eindhoven? Dan is het volgen en/of ondersteunen van de fractie mogelijk interessant voor jou. De huidige fractie van D66 in Eindhoven bestaat uit 7 raadsleden. Zij worden in de wekelijkse fractievergaderingen op maandag ondersteund door een wisselend aantal fractievolgers.

Contact: D66.fractie@eindhoven.nl
Meer info: eindhoven.d66.nl/fractievergadering-bijwonen

Bestuur

Wil je actief worden voor D66? Neem dan contact op met het afdelingsbestuur van D66 Eindhoven via info@d66eindhoven.nl. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Programma-commissie

Contact: info@d66eindhoven.nl o.v.v. programma-commissie.

Campagne-commissie

Contact: info@d66eindhoven.nl o.v.v. campagne-commissie.

Wine & Politics

Contact: info@d66eindhoven.nl o.v.v. Wine & Politics.

Jonge Democraten

De Jonge Democraten (JD) zijn de politieke jongeren organisatie gelieerd aan D66. De JD is met ruim 5000 leden (van 12 tot 30 jaar) een van de grootste politieke jongerenorganisaties van Nederland. Binnen de afdeling Brabant van de JD heeft Eindhoven haar eigen commissie. De commissie wordt gevormd door actieve leden uit de (omgeving) van de stad. De commissie Eindhoven staat voor een commissie die inhoudelijk, actueel en prominent is. Met andere Politieke Jongerenorganisaties wordt regelmatig van mening gewisseld. Regelmatig worden er activiteiten voor alle belangstellende georganiseerd. Van trainingen, sprekers en lobbyen tot en met borrelen.

Contact: brabant@jongedemocraten.nl
Meer info: jongedemocraten.nl (landelijk) en brabant.jongedemocraten.nl (Brabant)

Nog geen lid?
Geen probleem. Neem gerust een keer vrijblijvend contact op voor meer informatie of schuif aan bij een van onze commissie en/of activiteiten. De aanwezige leden vertellen graag over hun betrokkenheid bij D66 Eindhoven.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze secretaris via info@d66eindhoven.nl.

Laatst gewijzigd op 22 november 2018