Steun ons en help Nederland vooruit

Contact

Binnen D66 kun je op allerlei manieren je stem laten horen en meedoen. Zo zijn er op landelijk niveau tal van thema-afdelingen waar je plannen en ideeën kunt ontwikkelen voor de landelijke D66 agenda. Maar ook lokaal zijn er verscheidene mogelijkheden om actief te worden en mee te doen.

 


Ik wil graag kennismaken met andere D66 leden in Eindhoven

D66’ers uit Eindhoven en omgeving ontmoeten elkaar tijdens lokale activiteiten en bijeenkomsten. In verband met de coronamaatregelen gebeurt dat tijdelijk online, maar natuurlijk hopen we dat fysieke ontmoetingen in de toekomst ook weer  een plek gaan krijgen op onze activiteitenagenda.

Ons advies: bekijk de agenda, kies een onderwerp dat je interessant lijkt en sluit aan bij een bijeenkomst! Aarzel niet, je bent van harte welkom!

 


Ik vind het interessant om (af en toe) iets te organiseren

D66 Eindhoven draait op vrijwilligers die wat vrije tijd beschikbaar stellen aan de Eindhovense politiek. Je kunt actief worden op een manier die jou aanspreekt. Zo kun je bijvoorbeeld meehelpen bij het organiseren van activiteiten, kun je een bijeenkomst organiseren over een specifiek onderwerp waarvan jij vindt dat het aandacht verdient, of kun je in aanloop naar de volgende verkiezingen meehelpen bij de verkiezingscampagne.

Stuur een e-mail naar info@d66eindhoven.nl en iemand van het bestuur neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 


Ik wil me graag informeren over de actuele politieke vraagstukken in Eindhoven

Als je het interessant vindt om mee te denken met onze raadsleden dan is het volgen of ondersteunen van de fractie mogelijk interessant voor jou. Je kunt je hierop oriënteren door als gast en toehoorder een fractievergadering bij te wonen. Deze vindt wekelijks plaats op maandagavond.

Stuur een e-mail naar D66.fractie@eindhoven.nl en iemand van de fractie neemt contact met je op om te bespreken wat de eerstvolgende mogelijkheid is om een fractievergadering bij te wonen.

 


Ik wil me graag oriënteren op de functie van gemeenteraadslid

Overweeg je om je vanaf 2022 als raadslid actief in te zetten om de gemeente Eindhoven nog bruisender, inclusiever, duurzamer en sterker te maken? En wil je je vrijblijvend oriënteren op de functie van raadslid? Dan is de Masterclass Raadslidmaatschap iets voor jou! In november 2020 is de meest recente editie afgerond, bij voldoende belangstelling hopen we in de zomer van 2021 nog een editie te organiseren.

Op deze pagina vind je de details van de Masterclass 2020.

 


Jonge Democraten

De Jonge Democraten (JD) is de politieke jongerenorganisatie gelieerd aan D66. De JD is met ruim 5000 leden (van 12 tot 30 jaar) een van de grootste politieke jongerenorganisaties van Nederland. Met andere politieke jongerenorganisaties wordt regelmatig van gedachten gewisseld. Regelmatig worden er activiteiten voor alle belangstellenden georganiseerd. Van trainingen, sprekers en lobbyen tot en met borrelen.

Contact: brabant@jongedemocraten.nl
Meer info: jongedemocraten.nl (landelijk) en brabant.jongedemocraten.nl (Brabant).

 


Nog geen lid?

Geen enkel probleem. Neem gerust een keer vrijblijvend contact op voor meer informatie of schuif aan bij een van onze activiteiten. De aanwezige leden vertellen graag over hun betrokkenheid bij D66 Eindhoven.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze secretaris via info@d66eindhoven.nl

Laatst gewijzigd op 15 juni 2021