Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Wandeling en barbecue bij ’t Wasven

Donderdag 24 september 2020 in Eindhoven

Op donderdag 24 september zijn we met de deelnemers die zich hebben aangemeld te gast bij ’t Wasven, een groendomein bestaande uit zes hectare cultuur- en natuurhistorisch groen in het stadsdeel Tongelre, met centraal daarin ...

Op donderdag 24 september zijn we met de deelnemers die zich hebben aangemeld te gast bij ’t Wasven, een groendomein bestaande uit zes hectare cultuur- en natuurhistorisch groen in het stadsdeel Tongelre, met centraal daarin de prachtige Wasvenboerderij.

Mocht je je toegangsticket zoeken, zoek dan in je e-mail inbox naar de afzender “Eventix” of naar “Wasven” in de onderwerpregel. Je hebt dit ticket nodig voor je deelname.

Tijdens een wandeling onder begeleiding van een natuurgids kunnen we zien hoe ’t Wasven biodiversiteit stimuleert. De tuinderij, bakkerij, koffiebranderij en gasterij hebben allen het biologisch EKO keurmerk. Na afloop van de wandeling staat een biologische barbecue en een gezellige borrel voor ons klaar.

Programma

  • 17:00   Verzamelen bij de Wasvenboerderij voor de wandeling
  • 17:10    Wandeling door het groendomein onder begeleiding van een natuurgids
  • 18:15   Inloop voor de barbecue voor gasten die niet deelnemen aan de wandeling
  • 18:30   Welkomstwoord, start van de biologische barbecue
  • 22:00   Einde

Barbecue
Het vlees en de vis voor de barbecue is biologisch en komt van lokale streekleveranciers. De gebruikte groenten komen van eigen land of uit de streek. Het biologisch brood wordt elke dag vers gebakken in de eigen bakkerij.

Aanmelding voor deze bijeenkomst is inmiddels gesloten, de bestelling voor de barbecue is reeds doorgegeven aan de chef.

24 september

17:00 uur

't Wasven
Celebeslaan 30
Eindhoven