Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Wandeling en barbecue bij ’t Wasven

Donderdag 24 september 2020 in Eindhoven

Op donderdag 24 september zijn we te gast bij ’t Wasven, een groendomein bestaande uit zes hectare cultuur- en natuurhistorisch groen in het stadsdeel Tongelre, met centraal daarin de prachtige Wasvenboerderij. Sinds 1998 is de ...

Op donderdag 24 september zijn we te gast bij ’t Wasven, een groendomein bestaande uit zes hectare cultuur- en natuurhistorisch groen in het stadsdeel Tongelre, met centraal daarin de prachtige Wasvenboerderij. Sinds 1998 is de stichting een vrijwilligersorganisatie die voor een groot deel bestaat uit bewoners van de wijk Tongelre.

Tijdens een wandeling onder begeleiding van een natuurgids kunnen we zien hoe ’t Wasven biodiversiteit stimuleert. De tuinderij, bakkerij, koffiebranderij en gasterij hebben allen het biologisch EKO keurmerk. Na afloop van de wandeling staat een biologische barbecue en een gezellige borrel voor ons klaar.

Mocht je nog niet zo lang lid zijn: tijdens de barbecue zijn leden van de fractie en het bestuur beschikbaar om je bij te praten over onderwerpen zoals:

  • de rol van de fractie en van de afdeling;
  • de verscheidene mogelijkheden om betrokken te raken of actief te worden binnen D66 Eindhoven.

Programma

  • 17:00   Verzamelen bij de Wasvenboerderij voor de wandeling
  • 17:10    Wandeling door het groendomein onder begeleiding van een natuurgids
  • 18:15   Inloop voor de barbecue voor gasten die niet deelnemen aan de wandeling
  • 18:30   Welkomstwoord, start van de biologische barbecue
  • 22:00   Einde

Barbecue
Het vlees en de vis voor de barbecue is biologisch en komt van lokale streekleveranciers. De gebruikte groenten komen van eigen land of uit de streek. Het biologisch brood wordt elke dag vers gebakken in de eigen bakkerij. Bij je aanmelding is ruimte voor het doorgeven van eventuele dieetwensen.

Kosten en aanmelden

De kosten voor deze bijeenkomst zijn 10 euro per persoon, inclusief de barbecue. In verband met de coronaregels en omdat ’t Wasven tijdig dient in te kopen voor de barbecue is deelname uitsluitend mogelijk na aanmelding via onderstaande knop. Wacht daar niet te lang mee als je van plan bent je aan te melden! Je woonplaats wordt uitsluitend gevraagd voor het geval voor deze bijeenkomst belangstelling ontstaat bij D66-leden uit omringende gemeenten.

Klik hier om je aan te melden

24 september

17:00 uur

't Wasven
Celebeslaan 30
Eindhoven