Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Terugblik en vooruitblik door de fractie

Donderdag 2 juli om 19:45 uur

In maart 2018 ging de nieuwe D66-fractie aan de slag in de Eindhovense gemeenteraad. Inmiddels werkt de fractie ruim 2 jaar vol energie en enthousiasme aan onze ambities: een gezonde stad met veel groen, een ...

In maart 2018 ging de nieuwe D66-fractie aan de slag in de Eindhovense gemeenteraad. Inmiddels werkt de fractie ruim 2 jaar vol energie en enthousiasme aan onze ambities: een gezonde stad met veel groen, een bruisende stad met ruimte voor initiatieven, een inclusieve stad waar iedereen meetelt en een stad waarin duurzaamheid een plek krijgt in de manier waarop we leven, wonen en werken.

 

Inmiddels zijn we op de helft van de huidige raadsperiode, een uitgelezen moment voor een terugblik en een vooruitblik!

Tijdens deze online bijeenkomst zal de voltallige fractie samen met de deelnemers aan de bijeenkomst terugblikken op de eerste helft van hun termijn als raadslid. Waar zijn ze mee bezig geweest en waar zijn ze het meest trots op? Welke verbeterpunten zijn er te vinden? Is het gelukt om ambities te realiseren?

Daarnaast bespreken we wat de speerpunten en ambities zijn voor de resterende helft van deze raadsperiode en is er alle ruimte om vragen te stellen aan de fractie, ideeën te delen of om de actualiteit te bespreken.

Programma

  • 19:45 uur  –  online inloop
  • 20:00 uur –  start van de bijeenkomst, terugblik, vooruitblik, uitwisseling van ideeën met leden
  • 21:00 uur  –  afsluiting

Deze bijeenkomst is uitermate geschikt voor zowel nieuwe als bestaande leden. Je krijg een goed beeld van hoe de fractie is samengesteld, hoe verscheidene thema’s binnen de fractie zijn verdeeld, hoe de fractie opereert en je maakt kennis met anderen leden van D66 Eindhoven.

 

 

 

 

 

Klik hier voor meer informatie over de werking van onze online bijeenkomsten.

2 juli

19:45 uur

Online