Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Townmeeting met Rob Jetten

Vrijdag 11 oktober 2019 in Eindhoven

Op vrijdagavond 11 oktober komt Rob Jetten naar Eindhoven om met D66-leden en andere geïnteresseerden in een informele sfeer van gedachten te wisselen over belangrijke maatschappelijke thema’s als klimaat, onderwijs, gezondheidszorg en cultuur.

De ongeduldigheid en de onzekerheid van mensen groeit. Doen we wel genoeg aan de groeiende tweedeling en ongelijke kansen in de samenleving? Het klimaatprobleem? De woningmarkt waar jongeren nauwelijks nog een huis kunnen kopen of huren?

Op vrijdagavond 11 oktober komt Rob Jetten naar Eindhoven om in een informele sfeer van gedachten te wisselen over belangrijke maatschappelijke thema’s als klimaat, onderwijs, gezondheidszorg en cultuur. Om vooruit te kijken over wat nog beter kan voor mensen en hoe we samen gaan bouwen aan de toekomst.

Je bent hierbij van harte welkom! In verband met de capaciteit van de locatie vragen we je om je aan te melden voor deze bijeenkomst.

Via deze link of onderstaande knop kun je kosteloos je plek reserveren voor deze interactieve, inspirerende en sfeervolle bijeenkomst. Graag tot ziens op 11 oktober!

aanmelden

 

11 oktober

20:00 uur

Microlab, Torenallee 400, Eindhoven