Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Politiek café over de stikstofcrisis

Woensdag 20 november 2019 in Geldrop

Politiek café over de stikstofcrisis met Tweede Kamerlid Tjeerd de Groot (D66), gedeputeerde Rik Grashoff (GL), wethouder Gaby van den Waardenburg (D66) en Statenlid Janneke van Kessel (D66).

Sprekers tijdens het stikstof debatOp woensdag 20 november 2019 organiseert D66 Dommelvallei samen met De Kempen, Helmond en Eindhoven een bijeenkomst over de stikstofproblematiek.

Na de uitspraak van de Raad van State is er een heuse ”stikstofcrisis” ontstaan. Wat betekent deze uitspraak voor bijvoorbeeld de bouw van woningen, de landbouwsector en vele andere belangrijke projecten die nu stil dreigen te vallen?

Tjeerd de Groot, Tweede Kamerlid voor D66, gaat met ons in gesprek over dit thema. Hij lanceerde onlangs zijn plannen voor de toekomst van de landbouwsector in Nederland.

Ook Rik Grashoff (gedeputeerde voor onder meer water, natuur en milieu), Gaby van den Waardenburg (wethouder Helmond voor onder meer ruimte en wonen) en Tiny van den Eijnden (raadslid voor D66 Hart voor Asten én agrariër) zijn er bij. De bijeenkomst zal worden gemodereerd door Statenlid Janneke van Kessel.

We heten je graag welkom op woensdag 20 november 2019 in Centrum Hofdael te Geldrop. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

We vragen je vriendelijk om je aan te melden via Eventbrite, zodat we een idee hebben hoeveel mensen we kunnen verwachten. Graag tot dan!

Samenvattend:

  • Politiek café over de stikstofcrisis.
  • Woensdag 20 november 2019.
  • Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.
  • Centrum Hofdael, Molenstraat 23, Geldrop
  • Fijn als je je komst kunt aanmelden via Eventbrite.
  • Dit evenement is ook te vinden op Facebook.

20 november

19:30 uur

Centrum Hofdael
Molenstraat 23, Geldrop