Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Congres 106

Zaterdag 18 november 2017 vanaf 10.00 uur in Leeuwarden

18 november vindt het 106 congres van D66 plaats, dit keer in het Friese Ljouwert / Leeuwarden. Zoals bij elk congres zullen er ook dit keer – ondanks de afstand – weer vele D66-ers uit ...

18 november vindt het 106 congres van D66 plaats, dit keer in het Friese Ljouwert / Leeuwarden. Zoals bij elk congres zullen er ook dit keer – ondanks de afstand – weer vele D66-ers uit Eindhoven en omliggende afdelingen naar het congres gaan!

Het wordt ongetwijfeld een interessant congres, waarbij we enerzijds stil zullen staan bij het landelijke regeerakkoord, maar anderzijds ook bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Ook de vaste onderdelen van het congres ontbreken niet: er zullen verschillende themasessies zijn, meerdere sprekers en uiteraard de behandeling van moties. Namens D66 Eindhoven verdedigt Jorien Migchielsen een motie over de raadsledenscan. Volg de congrespagina https://d66.nl/congres/congres-106/ voor meer informatie over het programma.

Meerdere Eindhovenaren/Brabanders hebben voor de vrijdagnacht al een slaapplaats geregeld in Leeuwarden en zijn op vrijdagavond bij de pré-congresborrel. Een aantal anderen vertrekken zaterdagochtend met de trein of eigen vervoer. Houdt dit Facebookevenement in de gaten als je gezamenlijk wilt reizen, we laten nog weten welke trein we nemen.

Vind je het gezellig om op het congres laagdrempelig via de whatsapp contact met elkaar te kunnen houden, bijvoorbeeld om elkaar rond lunchtijd terug te vinden of om elkaar op de hoogte te houden van politieke ontwikkelingen, laat het dan weten via een bericht in dit evenement of stuur een e-mail naar leden@d66eindhoven.nl, dan voegen we je tezijnertijd toe aan de whatsappgroep die voor die dag wordt aangemaakt. Leden van andere afdelingen buiten Eindhoven zijn natuurlijk ook welkom.

LET OP: Een aanmelding voor dit evenement, is geen aanmelding voor het congres. Aanmelden voor het congres kan via de e-mail die je laatst van het landelijk bureau van D66 hebt ontvangen.

18 november

10.00 uur

WTC Expo
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden