Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Bijeenkomst Democratie van Nu

Woensdag 29 augustus 2018 vanaf 19.30 uur in Eindhoven

De afgelopen weken was de Van Mierlo Stichting, samen met Rob Jetten van de Tweede Kamerfractie en Henk Beerten van het Landelijk Bestuur, in het land, bij verschillende lokale D66-afdeling om het te hebben over ...

De afgelopen weken was de Van Mierlo Stichting, samen met Rob Jetten van de Tweede Kamerfractie en Henk Beerten van het Landelijk Bestuur, in het land, bij verschillende lokale D66-afdeling om het te hebben over de Democratie van Nu.

Ook waren we aanwezig op de Kaderdag in Leiden en het congres van de Jonge Democraten in Nijmegen. Inspirerende en interessante discussies over de uitdagingen van en noodzaak voor democratische vernieuwing.

In augustus presenteert het Landelijk Bestuur de voorstellen voor versterking van het parlement, de lokale democratie en meer invloed op zaken die ons directe leven raken.

De voorstellen worden formeel besproken en vastgesteld op het D66 Congres van zaterdag 6 oktober. Benieuwd naar de plannen? Kom dan op 29 augustus naar Eindhoven.

Meld u nu aan! https://vanmierlostichting.d66.nl/agenda/presentatie-democratie-van-nu-2/?preview_id=10969&preview_nonce=4a5506cd4c&_thumbnail_id=-1&preview=true

29 augustus

19.30 uur

Stadhuis Eindhoven
Stadhuisplein 1
5611 EM Eindhoven