Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 11 oktober 2019

Terugblik: townmeeting met Rob Jetten

Op vrijdag 11 oktober jl. was Rob Jetten onze gast in het Microlab op Strijp-S voor een interactieve en inspirerende bijeenkomst.

Rob ging met D66-leden en belangstellenden uit de Brainport regio in gesprek over actuele onderwerpen als de intensieve veehouderij, studiefinanciering, extra investering in onderwijs en de situatie in Syrië.

Voor- en tegenstanders brachten argumenten in over enkele actuele stellingen, stelden daar vragen over aan elkaar en aan Rob Jetten, en brachten per stelling hun stem uit.Na afloop ging de discussie onder het genot van een drankje door in de Skybar van het Microlab, met uitzicht over Eindhoven.

We kijken terug op een plezierige, informatieve en gezellige bijeenkomst en danken alle aanwezigen voor hun actieve bijdrage aan de discussie.