Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 2 oktober 2019

Joost Geertman beëdigd als commissielid

Eindhoven – 1 oktober 2019

Op dinsdagavond 1 oktober is Joost Geertman benoemd als commissielid voor D66. Hiermee volgt hij Mariska Machiels op die voorafgaand aan het zomerreces afzwaaide. Tijdens de raadsvergadering werd hij door de burgemeester officieel beëdigd.

Joost Geertman stelt zichzelf voor: ‘’Mijn naam is Joost Geertman, een echte Eindhovenaar. In het dagelijkse leven werk ik bij Renewi, een bedrijf waar de circulaire economie en een duurzame samenleving centraal staan. Als commissielid van D66 wil ik graag mijn steentje bijdragen om – samen met anderen – iets voor ons mooie Eindhoven te kunnen betekenen. Ik wil me daarbij vooral graag inzetten voor een groener en inclusiever Eindhoven, waarin iedereen mee kan doen en de zorg toegankelijk is. Daar hebben we iedereen bij nodig. Ik sta dan ook altijd open voor een gesprek dus neem dan ook gerust contact met mij op.’’

Fractievoorzitter Robin Verleisdonk is verheugd met de aanstelling van Joost. ‘’Een aantal weken terug hebben we besloten om Joost voor te dragen aan de gemeenteraad. We zijn ontzettend blij dat hij bereidt is om zich vol enthousiasme in te zetten voor onze stad. Zonder twijfel zal hij een waardevolle bijdrage vormen voor onze fractie.’’