Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 1 juli 2019

Mariska Machiels stopt als commissielid

Eindhoven – 1 juli 2019

Morgen is de laatste raadsvergadering voor het zomerreces. Dat betekent dat we voor het einde van dit politieke seizoen staan. Helaas nemen we met het einde van dit politieke jaar ook afscheid van ons commissielid Mariska Machiels.

Mariska is sinds het begin van de raadsperiode commissielid geweest en heeft zich vol en passie en energie ingezet op haar portefeuilles. Hieronder vielen onder meer de zorg en het sociaal domein waarbinnen zij ook werkzaam is: ‘’De afgelopen weken heb ik gemerkt dat voor mij het commissielidmaatschap moeilijk te combineren is met mijn carrière en sociale leven. Daarnaast heb ik een mooie extrta baan gekregen waarbij ik mag meedenken over het bouwen van zorgwoningen. Dit maakt het voor mij lastig om mijn werk en commissielidmaatschap te combineren. Daarom neem ik met pijn in het hart afscheid van de fractie.’’

Fractievoorzitter Robin Verleisdonk: ‘’Het is ontzettend jammer dat Mariska afscheid neemt van ons hechte team. Haar inbreng en energie gaan zeker gemist worden. We zijn heel blij dat Mariska op bepaalde thema’s nog inhoudelijk met ons mee wil blijven denken. Wij wensen Mariska allemaal heel veel succes met al het moois dat op haar pad is gekomen en ongetwijfeld gaat komen.’’