Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 26 maart 2019

Persbericht D66 Eindhoven

Persbericht D66 Eindhoven

Eindhoven – 25 maart 2019

Hedenavond heeft de D66-fractie gezamenlijk besloten om minnelijk uit elkaar te gaan. De raadsleden Robin Verleisdonk, Tom Brouwers, Betty van Geel, Jorien Migchielsen en Marco van Dorst gaan samen verder als de fractie voor D66 in Eindhoven. Mary-Ann Schreurs gaat hierna onafhankelijk verder als gemeenteraadslid. Na een verschil van inzichten is er geconcludeerd dat het effectiever is voor de stad om vanuit twee verschillende benaderingen naast elkaar verder te gaan.

D66 is ontzettend trots op wat we de afgelopen 25 jaar met Mary-Ann bereikt hebben.

Namens,

Robin Verleisdonk, Tom Brouwers, Betty van Geel, Jorien Migchielsen, Marco van Dorst en Mary-Ann Schreurs