Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 3 juli 2018

Mpanzu Bamenga (D66) keert tijdelijk terug als raadslid

EINDHOVEN – Op dinsdag 3 juli is Mpanzu Bamenga opnieuw geïnstalleerd als gemeenteraadslid voor D66. Dit doet hij als vervanging voor raadslid Jorien Migchielsen die tot en met oktober met zwangerschapsverlof gaat.

Bamenga was voor de afgelopen verkiezingen in maart al een periode raadslid, en daarna werd hij werkzaam als commissielid voor de partij. Met een vertrouwd gezicht binnen de fractie is er goede vervanging voor Migchielsen. Bamenga staat bekend om zijn passie op tal van onderwerpen die mensen in de stad raken: “Het is een eer om Eindhovenaren tijdelijk te vertegenwoordigen als raadslid. Vanuit deze positie ga ik mij inzetten voor een veilige, innovatieve en sociale stad, waarbij iedereen meedoet en in waardigheid en in vrijheid leeft”, aldus Bamenga.

Fractievoorzitter Robin Verleisdonk is ook enthousiast: ‘’Met Mpanzu hebben we een ervaren man op de plaats van Jorien. En we waren al ontzettend blij dat hij commissielid is geworden na de verkiezingen. Kortom: een waardige waarnemer voor Jorien, die zich ten alle tijden zal inzetten voor de gelijke behandeling van ieder individu’’. D66 heeft op dit moment 6 zetels in de gemeenteraad met daarnaast drie commissieleden.