Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 17 april 2018

D66-fractie versterkt met 3 commissieleden

Mpanzu Bamenga, Mariska Machiels en Volkan Memis komen de nieuwe D66-fractie versterken als commissielid. Daarmee is de fractie weer op volle kracht. In de raadsvergadering van dinsdag 17 april worden zij geïnstalleerd.

Mpanzu Bamenga was in de vorige periode raadslid voor D66 Eindhoven en in 2015 politiek talent van het jaar. Met zijn ervaring en dossierkennis op het gebied van veiligheid, diversiteit en nieuwkomers, komt hij de fractie versterken.

Mariska Machiels heeft aangegeven zich in te willen zetten om het sociaal domein weer gezond te krijgen en om van Eindhoven een ouderenvriendelijke stad te maken.
Zij heeft zich in de campagne ook beziggehouden met deze thema’s en staat te trappelen om ons verhaal in de raad, in de stad maar ook op social media te verkondigen de komende jaren.

Volkan Memis wil zich graag inzetten voor een sterkere economie en arbeidsmarkt en voor het onderwijs. In de campagne liet hij het D66-geluid op veel plekken in de stad horen en wil zich hier ook voor inzetten in de raad.

Wij wensen Mpanzu, Mariska en Volkan veel succes!