Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 17 maart 2018

Statement afdelingsbestuur inzake bedreiging Mary-Ann Schreurs

Eindhoven, 17 maart 2018

Het afdelingsbestuur van D66 Eindhoven heeft in een vroeg stadium kennisgenomen van de bedreigingen aan het adres van één van onze wethouders en lijsttrekker, Mary-Ann Schreurs inzake het dossier “Pizza Geert”. Wij staan volledig achter onze beide bestuurders en waarderen hun inzet voor een betere samenleving. Wij vinden het volstrekt onacceptabel dat bestuurders bedreigd worden en spreken onze afschuw hierover uit. Politieke meningsverschillen horen thuis in het (maatschappelijk) debat, maar je blijft met je handen van bestuurders af.

Wij gaan ervan uit dat politie en justitie er alles aan doen om de dader(s) op te sporen.

Namens het afdelingsbestuur,

Mark van Glabbeek
Voorzitter

Artikel ED: https://www.ed.nl/eindhoven/wethouder-eindhoven-kreeg-dreigbrief-br-over-pizza-geert-br~a8cd93b5/