Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 17 januari 2018

D66 Eindhoven presenteert verkiezingsprogramma

Optimistisch en progressief verkiezingsprogramma gaat voor een gezonde, bruisende en duurzame stad.

D66 Eindhoven presenteert vandaag haar verkiezingsprogramma voor de periode 2018-2022. Onder bezielende leiding van Marco van Dorst heeft de verkiezingsprogrammacommissie de afgelopen anderhalf jaar gewerkt aan een verkiezingsprogramma waarmee D66 Eindhoven aangeeft hoe de stad er in 2030 voor staat.

Lijsttrekker Mary-Ann Schreurs: ”D66 Eindhoven gaat voor een toekomstbestendige stad. Een stad waar we onze sterke punten nog sterker maken en we ervoor zorgen dat het een fijne stad is om te wonen, te werken, te recreëren. Kortom wij gaan voor het leven in de stad van de toekomst.”

Leven in de stad van de toekomst is dan ook de titel van het verkiezingsprogramma. Het volledige programma beslaat 52 pagina’s. D66 Eindhoven heeft daarnaast ook gezorgd voor een zowel Nederlands- als Engelstalige samenvatting van vier pagina’s.

 Afdelingsvoorzitter Mark van Glabbeek: ” De ambitie van D66 Eindhoven is om de grootste partij van Eindhoven te worden. Met dit inspirerende verkiezingsprogramma en onze fantastische kandidatenlijst hebben wij er het volste vertrouwen in dat we op 21 maart 2018 een geweldig resultaat gaan neerzetten.”

Klik HIER voor het volledige programma. Hier vind je de Nederlandstalige samenvatting en hier vind je de Engelstalige variant.

Please click here for an English translation of this article.