Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 11 december 2017

Opening kandidaatstelling wethouders

Vanaf nu is de kandidaatstelling geopend voor kandidaat-wethouders voor D66 in de gemeente Eindhoven. Aangezien de D66-afdelingen De Kempen, Helmond, Dommelvallei en Eindhoven werken met een gezamenlijke wethouderscommissie kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden voor een wethouderspositie in één van de andere gemeenten in Zuid-Oost Brabant. De kandidaatstelling is geopend tot en met 3 januari 2018.

Kandidaten dienen ten minste de volgende informatie bij de wethouderscommissie aan te leveren:

  • Een kandidaatstellingsformulier (klik hier);
  • Een motivatie van maximaal 300 woorden;
  • Een ingevulde wethoudersscan (klik hier);
  • De namen van twee personen die als referentie willen dienen;
  • Voor welke gemeenten de kandidaat in aanmerking wil komen.

Door de algemene afdelingsvergadering van D66 Eindhoven (d.d. 22 februari 2017) is een wethoudersprofiel vastgesteld. Dit profiel vindt je hier.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met de voorzitter van de wethouderscommissie, de heer Michiel Scheffer, via michielscheffer@mail.com of 06-52802442. Het volledige proceduredocument dat door de wethouderscommissie is opgesteld kun je hier vinden.