Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 5 oktober 2017

Leden van D66 Eindhoven kiezen nieuwe bestuursleden

Gisteren namens we afscheid van twee bestuursleden tijdens onze algemene afdelingsvergadering. Martijn Groenestein (voorzitter) en Niels van den Dungen (secretaris) hebben 3,5 jaar respectievelijk 2 jaar als bestuurslid een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van D66 Eindhoven. Namens de leden bedankte Mark van Glabbeek (voorzitter) Martijn en Niels voor hun passie en inzet. Hij sprak de hoop uit dat Martijn en Niels allebei op de één of andere manier betrokken blijven bij de afdeling.

Tegelijkertijd kozen de leden gisteren ook een drietal nieuwe bestuursleden. Paul Scholte (algemeen bestuurslid), Gerwin van der Kruis (secretaris) en Mark van Glabbeek (voorzitter) zijn door een ruime meerderheid van de leden gekozen in hun nieuwe functies. Zij gaan er samen met de andere bestuursleden voor zorgen dat D66 Eindhoven zich de komende jaren blijft doorontwikkelen.